Du er landet på Ventilationsrist.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch ventilationsrist. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch ventilationsrist tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Adapterliste til ventilationsrist passer til Bosch

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Quickparts.dk.

Her kan “Adapterliste til ventilationsrist passer til Bosch” fås til 124,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Adapterlist til ventilationsrist.
Sidder montereret på glashylden over Grøntsagsskuffen i forbindelse med ventilationsristen.
Anvendes til at holde ventilationsristen på plads.
Alternative Brands:Bosch, C…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

2: Afdækning til ventilationsrist passer til Bosch

Sidste produkt på vores liste er Afdækning til ventilationsrist passer til Bosch som vi har fundet til 41,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Balay, Bosch, Gaggenau, Koenic, Lynx, Miele, Neff, Pitsos, Profilo, Siemens Original Designation:00425312…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Dyreste Bosch Ventilationsrist på listen er Adapterliste til ventilationsrist passer til Bosch fra Quickparts.dk med en pris på 124.00. Billigste udvalgte Ventilationsrist er Afdækning til ventilationsrist passer til Bosch som du kan købe for 41.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 83 kr.
Ovenstående Bosch Ventilationsrist data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle Bosch Ventilationsrist tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ventilationsrist guides:

Fandt du ikke det rigtige Ventilationsrist blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ventilationsrist: